tomino
Neumitglied
- Fahrzeug
- Duster
Guten Tag aus Tschechien. Hab ich auch dieser Problem wie DusterUE. Mein Duster wurde gemacht in September 2020.Aktualizace:
Nepomohl tedy ani běh naprázdno a doplňování benzinu. Po vypnutí a opětovném spuštění vozu se zbývající dojezd změní na 9990 km.
Při jízdě po dálnici jsem nyní viděl, že po přibližně 60-80 km jízdy se zbývající dojezd stává věrohodným, pak zůstává správný, dokud se nerozsvítí červená tečka na LED diodách ... A pak se přepne na tři - - -, i když stále alespoň Může řídit 100 km na benzín.
Kupodivu výpočet spotřeby funguje strašně přesně a je zcela v souladu s hodnotou nádrže ...
Například jsem včera naplnil 32,5 l, vyprázdnil nádrž a se zobrazením spotřeby 9,1 l jsem najel 362 km, tedy prakticky přesné přistání.
Má někdo tušení, o čem by mohl být displej zbývajícího rozsahu ...? Proč je tedy tak šílená, když výpočet spotřeby funguje přesně.
Technicky nemám ponětí, jaké komponenty a měřicí zařízení jsou nainstalovány, ale nějak to vypadá, jako by byl průtok měřen správně, ale palubní počítač nevidí / neví, jak velká je samotná nádrž ... Má to smysl? A pokud ano: proč tomu tak je? : /
Zuletzt bearbeitet: